De fundering

mkb-promotie is een eigentijds full service reclamebureau. Wij helpen merken en bedrijven om relevant te worden voor hun klanten; genadeloos relevant welteverstaan. Dat doen wij door verder te gaan dan het traditionele bureau model, door alle gebeurtenissen in de wereld, het analyseren van de doelgroep & trends te combineren tot een creatief idee en plan om je klant verbonden te laten voelen met jouw merk. Hierdoor wordt jouw merk relevant.

De aanpak

Allereerst willen wij een beeld van je bedrijf. Zodat we met objectieve en eerlijke blik kunnen bepalen wat jouw merk en bedrijf nodig heeft.

Merk-eerst denken; wat inhoud dat je consistent bent in hoe je jezelf laat zien naar buiten. Wat moet er geintergreerd worden en welk creatief werk is er nodig. Niet wat wij als bureau willen dat je nodig hebt maar ook daadwerkelijk nodig hebt om je merk in beton te storten. Afhankelijk van wat er nodig is je merk te bouwen kunnen wij diverse specialismen inzetten om resultaat te gaan boeken. Dit kan via printadvertising, contentgerichte marketing, digitaal online produceren of social media.

De specialismen

  • branding & advertising
  • social media
  • public relations

ons beter leren kennen?

bel/mail/whats app of kom langs
06 46 03 81 78 / Info@mkb-promotie.nl